StoryEditor

Severina otkazala koncert pa okrivila organizatore, stigao odgovor

Piše D  /  21.03.2019., 03:03h

Kako tvrde iz kafića koji je stajao iza organizacije koncerta, krivnja uopće nije na njima.

"S iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Također Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Facebook stranici Izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako. Ne želeći špekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika Izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert", poručili su putem Facebooka.

Severinina objava da otkazuje koncert izazvala je val negativnih reakcija.

"Što je s kupljenim kartama? Ovo je stvarno bezobrazluk!", "Dva puta se veseliš, iščekuješ, planiraš i onda se razočaraš", napisali su joj neki od razočaranih obožavatelja koji su planirali ići na njezin koncert.

Mnogi su primijetili da se pjevačica u zadnje vrijeme ponaša drugačije. Tako je posljednjih mjeseci gotovo svakog tjedna objavljivala novu pjesmu sa zadnjeg albuma, a drastično je srezala i pojavljivanja u javnosti. Osim toga, u javnosti su se pojavile priče da je nakon 17 godina raskinula suradnju sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 20:37