StoryEditor
facebook

Severina objavila poruke koje je slala ravnateljici: Ako nastavi iznositi neistine, pustit ću sve njene mailove

Piše desk  /  15.07.2022., 14:37h

Pjevačica Severina Vučković na Facebooku je iznijela nove optužbe protiv ravnateljice OŠ Matije Gupca u Zagrebu.

Nakon što je prije nekoliko dana u statusu navela što je navodno ravnateljica Ljiljana Klinger radila njezinom sinu, tvrdeći da je naredila učiteljicama da ga zatvore u školu te da ga je ispisala s vjeronauka bez njezina znanja, sada je objavila poruke koje je slala ravnateljici.

"Ravnateljica iz pakla, Ljiljana Klinger, mjesecima obmanjuje policiju, DORH, javnost, navodno jer se boji mojih prijetnji. A kad sam javno, prije tri godine, rekla da je moje dijete maltretirala, nikom ništa. A kažu da sve institucije rade za 'dobrobit djeteta'. Jedine ozbiljne prijetnje s moje strane su bile da ću dati sve u medije?!? Za takve poput nje to je velika prijetnja.

Ona je povlaštena ravnateljica, njeni učenici se direktno upisuju na MIOC. Kako to, kako to? Neke mame je zatvarala u školu i brojnih primjera ima. Prijavila me treći put DORH-u jer se boji za sve ono što je radila. Od prvog dana školovanja mi je zabranila da odlučim tko će doći po moje dijete. Otac se nije slagao s mojim izborom, što je ona slijepo slijedila i tako kršila 4 godine sudsku presudu.

Prepiske koje je dala medijima su nepotpune. Da je, kako tvrdi, bila toliko ustrašena, opovrgavaju njene poruke koje mi je slala. To nisu bile prijetnje nego komunikacija primjerena njenom ponašanju.

Donosim nove poruke, gdje se vidi da me zvala na dan ročišta u Splitu. Naizgled, ljubazna gospoja… vidi se da sam ja nju blokirala, ona mene nije. Kako to? Kako to? Evo nove prijetnje, ako i dalje bude iznosila neistine na svjedočenjima, onda ću pustiti sve njene mailove van", napisala je Severina uz poruke.

Pjevačica je prije par dana na Facebooku napisala optužbe protiv ravnateljice OŠ Matije Gupca. Severina tvrdi da je ravnateljica fizički i psihički zlostavljala njezinog sina. Prema Severininim riječima, ravnateljica je navodno slala lažne prijave Centru za socijalnu skrb u vezi njezina sina. Severinin status prenosimo u cijelosti:

"Ravnateljica OŠ 'Matija Gubec', Ljiljana Klinger, Bandićeva frendica, protivnica Istanbulske konvencije, 2019. je moje dijete psihički i fizički zlostavljala. Naredila je učiteljicama da ga zatvore u školi dva sata. Nakon incidenta, dijete je bilo u stresu, nije htio izaći iz kuće, a preko vikenda se počeo žaliti na bolove ruke i trbuha te sam ga odvela liječniku. Po preporuci nekoliko liječnika nije smio u školu jer je doživio i fizičku i psihičku traumu. Da bi ravnateljica i otac zataškali cijeli slučaj, ravnateljica je Centru za socijalnu skrb Maksimir slala lažne prijave.

Ni socijalna služba Maksimir nije reagirala. Klinger ide dalje te je nakon incidenta slala brojne podneske protiv mene i Općinskom sudu, pred kojim se baš donosila odluka s kojim roditeljem će dijete živjeti. Sutkinja Tea Golub, koja je promptno preotvorila raspravu, pitala me zašto ne vodim dijete u školu? Predala sam joj nalaze. Sutkinja nije htjela nalaze ni pogledati niti zvati svjedoke niti liječnike. Presudila je da mi se otme dijete jer ga namjerno nisam vodila u školu?!? Oteli su mi dijete promptno 28.11. na 20 mjeseci 'privremenom mjerom'.

Da se razumijemo, to nije bila presuda, nego organizirana otmica djeteta. Zbog tih gospođa i vještaka, dijete sam viđala samo 88 sati mjesečno. Dvaput mjesečno je moglo prespavati kući. Sutkinja je poslije otmice veselo skijala s tatom, a tata je donirao školu. I bili su sretni. Ali, na fotografijama su zdravstveni nalazi iz 2019. god. Nadamo se i hvalimo predsjednika Vrhovnog suda, gospodina Dobronića, koji se zalaže za promjene u borbi protiv korupcije barem u pravosuđu. To mi daje vjeru da bi sutkinja možda mogla odgovarati za svoja (ne)djela.

To je višegodišnje zlostavljanje i djeteta i mene na pravdi boga. Kad smo kod boga, ravnateljica ga je ispisala i s vjeronauka bez moje suglasnosti. Jučer sam došla sa sinom na more, ali su 'ravnateljica iz pakla' i njena odvjetnica Željka Pokupec na naš prvi dan ljetovanja opet objavile da me tuži DORH. Eto znate što sam ja pisala njoj, a sad znate i što je tome prethodilo. Što bi joj vi napisali? Valjda sam tim finim gospođama trebala poslati kavu i bombonijeru?" objavila je Severina.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 03:50