StoryEditor
CELEBRITY

Severina najavila duet s velikom glazbenom zvijezdom oduševila glamuroznim izdanjem: ‘Bomba si‘

Piše desk  /  27.03.2022., 20:20h
Pjevačica Severina Vučković (49) na svom je Instagram profilu najavila novi singl ‘‘Fališ mi‘‘. Severina je duet snimila s bugarskim glazbenikom Azisom, a otkrila je kako pjesma nastala u suradnji s Filipom Miletićem koji je autor brojnih hitova.

Pjevačica Severina Vučković (49) na svom je Instagram profilu najavila novi singl ‘‘Fališ mi‘‘. Severina je duet snimila s bugarskim glazbenikom Azisom, a otkrila je kako pjesma nastala u suradnji s Filipom Miletićem koji je autor brojnih hitova. S pratiteljima je podijelila najavu spota, a potom i nekoliko fotografija s priprema za snimanje. Pozirala je u upečatljiv haljinama s perlama i cirkonima, a ispod fotografija koje su ubrzo skupile preko 15 tisuća lajkova nanizali su se brojni komplimenti pratitelja -

Iza scene. Fališ mi. 31.03.12:00 h-  najavila je Severina izlazak svog novog dugo očekivanog singla koji je zasigurno oduševio njezine obožavatelje, prenosi Večernji list.

"Bomba si", "Ajme", "Jedna je kraljica", "Čekamo", "Koliko si slatka", "Kraljica", "Predivna", "Boginja," "Uvijek dobra Seve", "Najbolja", "Ljepotice", "Najljepša dama na Balkanu", "Uvijek najljepša", samo je dio komentara. Inače, Severina je nedavno snimljena u izlasku, točnije na predstavljanju knjige svog dobrog prijatelja, umjetnika Dimitrija Popovića.

Pjevačica je oduševila jednostavnom, ali elegantnom modnom kombinacijom. Odabrala je odijelo bež boje koje je upotpunila zlatnom torbicom i sandalama na petu. Podsjetimo, pjevačica je početkom ožujka uživala u ljepotama Maldiva. Na odmor se uputila sa sinom Aleksandrom (10) i najboljom prijateljicom Sonjom Dvornik (36), a odsjeli su u odmaralištu Six Senses Laamu.

Severina je objavila nekoliko fotografija i pratiteljima pokazala kako uživa u čarima tropskog raja, a fotografijom u bikiniju oduševila je obožavatelje. "

Kokos", kratko je napisala pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira na plaži u bikiniju i suknji s resicama te je istaknula svoju besprijekornu figuru.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:41