StoryEditor
glazbenica i tajkun

Severina: Moj bivši postao je vlasnik kuće na kojoj se nalazi kamera preko puta moje

Piše desk  /  19.04.2022., 22:47h
Pjevačica Severina Vučković nalazi se usred burne borbe s bivšim partnerom Milanom Popovićem za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, a na društvenim mrežama s pratiteljima često dijeli i brojne tužbe koje joj u procesu na adresu stižu od Milana.

U intervjuu za Gloriju Severina je o svemu odlučila progovoriti uoči svog 50. rođendana kojeg će proslaviti preksutra, a iako je iza nje prilično turbulentno desetljeće, pjevačica tvrdi kako iz svega izlazi s osmijehom na licu.

"Zaboravljam, ali to ne znači da neću i dalje ustrajati na pravdi, to jest na ispravljanju nepravdi koje mi ‘institucije‘ nanose. Ne zato što želim, nego zato što moram. Za druge majke, za drugu djecu čiji se glas ne uspijeva probiti i ne čuje se tamo gdje treba", započela je.

"Moj glas su slušali, ali ga nisu čuli. Jako dugo. Štoviše, pokušali su od mene napraviti ludu ženu, a onda me  sad pokušavaju još prikazati i agresivnom. I onda valjda neprimjerenom za dijete. Ipak, vjerovali ili ne, svoj glas najviše i uglavnom dižem samo kad su u pitanju pjesme, kad uđem u svoj svijet glazbe, koja mi spasi i glavu i dušu. Jer u tom svijetu nema straha. Samo sloboda", rekla je, aludirajući na nedavnu prijavu koju je protiv nje navodno podnio Centar za socijalnu skrb u Zagrebu, zbog remećenja javnog reda i mira.

"Prijave još nema, koliko ja znam, a valjda bih znala. Bila sam i na Državnom odvjetništvu jer su me prijavile bivša ravnateljica one Poliklinike i aktualna ravnateljica one škole, koja će djecu upisivati bez prijemnog u MIOC. Ovo je samo zadnjih mjeseci."

"Devet godina traje moja borba, ako se to tako može nazvati. Više bih to zvala mučenjem ili "procesom izluđivanja", a 20 mjeseci s oduzetim djetetom sigurno je najteža faza mog dosadašnjeg života. Hodate po sudovima, socijalnoj skrbi, posebnom skrbništvu, vještacima, čak i po policiji i državnom odvjetništvu."

"Za neke institucije nisam ni znala da postoje. I ne pohodim ih zato što mi se to sviđa ili jer mi se tužaka, nego zato što me tužakaju, jer su institucije pune korupcije i beskičmenjaka koji dopuštaju sumnjivim i kao moćnim tipovima da ih kupuju ili ucjenjuju", rekla je.

Otkrila je kako Popović sad zahtijeva da se Severini zabrani snimanje malenog Aleksandra s leđa.

"Sad se pokreće nova tužba u kojoj otac zahtijeva da dijete ne smijem objavljivati ni s leđa. Sumanuto... Neki dan se plješće premijeru Plenkoviću u Saboru jer je čovjek dobio dijete, a nekoliko dana kasnije se prošetao sa starijim sinom, što je izašlo u novinama, jednom je objavio fotografiju malene kćeri... Svi mogu, osim mene."

"Kad sam bila trudna, mediji su krstarili ispred rodilišta. Tad se otac nije bunio što ga slikaju s djetetom. Daje intervjue po opskurnim srbijanskim televizijama. Eto, on smije pričati, čovjek kojeg nitko ne zna. A sve je jasno: tko je podigao sto tužbi. Pa to ima neku dijagnozu."

"Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene gdje se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu osobnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala tvrtka u vlasništvu ciparske tvrtke mog bivšeg. Je li vam jasno do kuda to ide?", upitala je za kraj.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 13:28