Article_Top_970x250

Severina i Raketa se uključili u akciju za malenu: "Mila nema vremena..."

pomoć

Severina i Raketa se uključili u akciju za malenu: "Mila nema vremena..."

ožu 30, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Obiteljske fotografije

Sve je više poznatih faca koje se uključuju u humanitarnu akciju za malenu Milu Rončević. Akciji skupljanja sredstava priključila se i Severina Kojić koja je fotografiju malene Mile podijelila na svom Instagram Storyju te pozvala obožavatelje da pomognu djevojčici.

"Mila nema vremena. Mi smo joj jedina šansa", napisala je Severina, prenosi Index.hr

Osim nje, Miloj pomažu i drugi slavni Hrvati. Čim je objavljena vijest da je za liječenje malene Milu Rončević koja umire od leukemije potrebno skupiti gotovo tri milijuna dolara cijela Hrvatska se digla na noge. 

Djevojčici pomažu i Ivan Rakitić i Luka Modrić, ali i brojni drugi poznati i nepoznati Hrvati.

"Ajmo uprit malo ekipa za jedno malo stvorenje pokušat spasit", napisao je Dino Rađa na Facebooku. 

"Skupit ćemo, naravno", poručila je Antonija Blaće. 

"Idemo dobri ljudi. Pomozimo zajedno ovom malom anđelu", napisao Marko Grubnić i dodao: "Prelijepa si Mila, pomoći ćemo ti svi zajedno da živiš. Molim vas ljudi, od srca. Puno puta smo pokazali koliko smo jaki kad se udružimo, ajmo i ovaj put svi zajedno."

"Ovo su trenutci kad sve ostalo postaje manje važno. Ako možete pomoći-hvala vam", poručio je Duje Ćaleta Car, a sličnu je poruku uputila i njegova djevojka Adriana Đurđević. 

"Za malenu Milu uplati i ti", napisao je Ivan Rakitić uz objavu podataka za uplatu, a njegov kolega iz reprezentacije Ante Rebić podijelio je Milinu sliku i srce. 

"Srce malo. Možemo li zajedno pokušati spasiti ovu dušicu?", zapitala se Doris Pinčić Rogoznica.

"Moramo i hoćemo", napisao je Slavko Sobin. 

"Pomozimo", napisala je jednostavno Franka Batelić. 

Na skupljanje novca za Milu pozvali su i brojni drugi poznati Hrvati: Ella Dvornik, Luka Nižetić, Maja Šuput, Janko Popović Volarić, Jelena Veljača, Jole, Ecija Ojdanić, Lejla Filipović, Ivana Lovrić, Ivan Pažanin, Domagoj Duvnjak, Paola Valić Bekić i mnogi drugi. 

Maloj Mili možete pomoći uplatom na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.