Article_Top_970x250

Sestre Mirna i Ivona iz Novog Travnika pokrenule vlastitu liniju kozmetike: "Svaka žena zaslužuje kvalitetnu njegu!"

pozitivna priča

Sestre Mirna i Ivona iz Novog Travnika pokrenule vlastitu liniju kozmetike: "Svaka žena zaslužuje kvalitetnu njegu!"

ožu 03, 2021

Piše: Jurija Milović

dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Mirna i Ivona, sestre iz Novog Travnika u Središnjoj Bosni, diplomirane su magistrice farmacije i odnedavna – mlade poduzetnice. Naime, sestre su nakon dugogodišnjeg planiranja i detaljnih priprema, analize tržišta i testnih proizvoda, pokrenule vlastitu liniju prirodno i ručno rađene preparativne kozmetike. Vrhunac je ovo, kako kažu, svega što su do sada u životu naučile.

„Na tržištu je trenutno velik broj kozmetičkih proizvoda i vidimo da se svakodnevnu pojavljuju novi. No, mi smatramo ako imate kvalitetan proizvod on će uvijek imati svoju 'publiku' bez obzira na ostale proizvode, jer većina nas ostaje vjerna proizvodima koje koža voli i dobro reagira na iste“, u razgovoru za Dnevnik.ba otkrila nam je starija od dvije sestre, Ivona.

Proizvodi 'Bloom Beauty Gaarden-a' su prirodni proizvodi, dakle u svom sastavu isključivo sadrže prirodne tvari koje ni na koji način neće naštetiti koži.

„S obzirom da se sve što nanesemo na našu kožu upija u naš organizam, prirodna svojstva naše kozmetike smatramo jednom velikom prednošću osobito ako ih usporedimo sa proizvodima koji sadrže kemijske tvari. Naša ideja je od samog početka bila izraditi proizvode koje i mi same želimo koristiti, po pristupačnim cijenama, a da to nikako ne utiče na kvalitetu proizvoda“, istaknula je Ivona.

Sestre su tek nedavno počele s realizacijom svojih ideja, a  brojni su izazovi pred njima.

„Imamo puno obaveza ali se istim i radujemo, jer je ovo posao kojim se želimo baviti dugoročno. Želimo našu ljubav prema kozmetici i njezi kože prenijeti na druge. Cilj nam je izrađivati kvalitetnu kozmetiku koju svaka žena i djevojka sebi može priuštiti“, zaključuje skromno.

 Krajnji korisnici, kupci su jako zadovoljni, ističu mlade poduzetnice. Od ključne im je važnosti pozitivan feedback.

„Svaka kritika je dobrodošla, lijepo je čuti pohvalu ,ali i neku lošiju kritiku, jer nam to daje motivaciju da unapređujemo našu kozmetiku, mijenjamo formulaciju, prilagođavamo količine sastojaka, unapređujemo kvalitetu.

Ono što ih najviše motivira je ljubav prema poslu. Odabrale su graditi se kroz svoj život, a pokretanje  vlastite linije kozmetike je njihov dugogodišnji san. Hrabro odabrati koračati težom, ali i sretnijom stazom života odabere tek nekolicina.

„Sretne smo što smo se napokon odvažile započeti našu priču. Ono što želimo postići je napraviti nešto originalno, nešto naše i nešto od čega ćemo jednog dana živjeti. Imamo puno ideja i planova koje želimo realizirati i nadamo se da ćemo u tome i uspjeti“, zaključuju sestre Mirna i Ivona iz Novog Travnika za Dnevnik.ba.

Dnevnik.ba