StoryEditor

Sergej Trifunović izvrijeđao jednog od najvećih hrvatskih generala

Piše D  /  06.05.2018., 04:05h

"Ustašama su potrebni četnici, a četnicima ustaše. Vojislav Šešelj, koji je osuđeni zločinac, kojega Aleksandar Vučić dočeka i izgrli - izgazi hrvatsku zastavu i nastavi sjediti u Skupštini. Jer on je Vučiću duhovni otac. S druge strane jedan ekstremno desni hrvatski novinar zove Šešelja da mu se javi u emisiju", kazao je, među ostalim Sergej Trifunović. Ista ekipa, koju Trifunović naziva ‘gamad‘ - ostaje na vlasti. U jednom je trenutku kazao i kako je Hrvatska ostala zakinuta što nije u posjet primila jednu tako "posebnu pojavu" poput Aleksandra Vulina. Za njega je kazao da je bio veliki komunist koji je postao veliki pravoslavac.

 

Laži o generalu Praljku

Osim priče o ustaško-četničkim odnosima, katarzi Hrvatske i tsl. Trifunović je izrekao i jednu gnjusnu laž koja se odnosila na generala Praljka

Naime, govoreći o njegovim gimnazijskim danima Trifunović je rekao kako su Praljka u mostarskoj gimnaziji zvali "slino". Na pitanje Stankovića zašto, Trifunović je istaknuo: "zato jer se nije znao useknit".

Sami možete zaključiti zna li se netko poput generala Praljka "useknit", no ono što je nepobitna povijesna činjenica jest to da je Praljak išao u širokobriješku, a ne u mostarsku gimnaziju.

To valjda govori dovoljno o Trifunovićevoj autentičnosti.

I. Crnjac /Dnevnik.ba

26. travanj 2024 16:51