StoryEditor

Serena Williams je postala mama malene djevojčice

Piše D  /  02.09.2017., 09:09h

O tome se dosta pisalo tih dana, ali smo morali čekati porod da bismo vidjeli ima li u njenoj prognozi istine. I doista!  Jučer je svijetom odjeknula vijest da je Serena rodila svoje prvo dijete, djevojčicu tešku 3.100 grama. Rodila je u petak, iako su trudovi krenuli još u srijedu.  

Mama i beba su dobro, a vijest je potvrdio ponosni otac, Serenin zaručnik i osnivač Reddita, Alexis Ohanian.  Na velikoj vijesti već su joj čestitali mnogi, a među njima i Serenina velika prijateljica Beyonce koja joj je čestitku uputila i javno. 

No vratimo se njenoj maloj djevojčici i svijetu koji je iščekivao hoće li se trik s početka ovog teksta ostvariti. Ako vjerujete da ovo nije puka slučajnost, onda i vi možete postati "prorok" kao i spomenuta voditeljica. 

Ona je, naime, odredila spol Serenine tad još nerođene bebe na temelju poze u kojoj se slikala. Na slikama se jasno vidi kako drži ruke na trbuhu. Ako trudnice rukom čvršće stisnu trbuh, znak je da nose dječaka, a ako ruku lagano odmaknete od trbuha, tek ga nježno držeći, znak je da nosite djevojčicu. 

U Sereninom slučaju trik se pokazao istinit, a ako u svemu tome vidite zabavu, a imate dovoljno vremena u životu, pokušajte i same pogađati spol budućih beba tolikih trudnica koje se danas pojavljuju u svim medijima.

Tko zna, možda u triku čak ima i istine?  

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 20:30