StoryEditor
glazbenica

Senidah se boji za život zbog mafije, promijenila mjesto boravka

Piše desk  /  04.02.2023., 16:51h

Popularna slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, promijenila je mjesto boravka nakon što je doznala za prijetnje mafije i, kako tvrde regionalni mediji, strahuje za svoj život.

"Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci nitko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla završiti kobno", rekao je izvor, prenosi Klix.

Unajmila osiguranje

Regionalni mediji također tvrde kako je Senidah zaposlila tri vrste osiguranja, odnosno tjelohranitelje koji prije nje dolaze na lokaciju i izviđaju situaciju, zatim "nevidljive" tjelohranitelje koji uskaču samo ako dođe do nečeg nepredviđenog, a uz to na nju navodno pazi i policija.

Podsjetimo, MUP Kantona Sarajevo je u okviru predmeta Sky naveo da je kriminalna grupa planirala i poticali njoj poznate osobe da izvrše fizički napad na Senidu tijekom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje, na način da je prebiju, rane ili da joj proliju kiselinu po licu.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:08