StoryEditor

Seljački ispad poznatog beogradskog glumca: Novinarku nazvao kurvom

Piše D  /  23.01.2019., 11:01h

Burna narav Sergeja Trifunovića ponovno je isplivala na površinu.

Nimalo džentlmenski, glumac ju novinarku izvrijeđao nazvavši je ‘kurvom‘.

K tome na svom Twitteru objavio je i njezin broj mobitela. Na njezin zahtjev objavu s brojem ubrzo je obrisao, ali ne i screenshotove poruka koje su izmijenili. 

‘Prvo - tko tvrdi da si ti uopće novinar? Samo ti. Ali, i ja sam astronaut. Što se tiče moje komparacije vas i kurvi-izvinjavam se kurvama‘, stoji u poruci glumca. 

Nešto kasnije nastavio je s uvredama otkrivši kako je obrisao prethodnu objavu s brojem mobitela.

- I obrisah tvit s njenim brojem. Jer to je jedino tražila. To što je smatram kurvom, nije je bogznakako uznemirilo. Više je da svijet ne zna. Jer mi smo ipak malograđanska sredina, zar ne? - poručio je Trifunović uz poruku novinarke koja je postupila u skladu s načelima novinarske struke.

Zbog svega je na noge ustalo i Udruženje novinara Srbije koje ga je pozvalo da se ispriča novinarki Ivani Žigić.

- Ministarstvo kulture osudilo je nazivanje kurvom radnice ST od strane Sergeja Trifunovića. Nije ih žacnulo kad su poslanicu Aleksandru Jerkov, nazivali ustaškom kurvom. Nisam dakle bio politički korektan. Trebalo je da nazovem Žigićku ustaškom kurvom. Shvaćam - zaključio je Trifunović. Njegov potez zgrozio je korisnike Twittera koji ga nisu štedjeli s kritikama zbog nepriličnog komentara. 

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 20:10