StoryEditor

Sedmi dan potrage za nestalim hrvatskim vojnikom Zlomislićem

Piše D  /  23.09.2020., 04:09h

Kako je priopćila policija, danas je od ranih jutarnjih sati nastavljena potraga za nestalim pripadnikom HV-a iz mjesta Radovanci (Općina Velika), čiji je nestanak prijavljen 17. rujna 2020., na području grada Đakova.

Za nestalim danas traga 103 pripadnika HV-a, 22 pripadnika HGSS-a, s jednim psom i 22 policijska službenika koji pretražuju šire područje od mjesta pronalaska Draženovog vozila, nedaleko od mjesta Sloboština, te sjeverozapadno područje Općine Brestovac i to naseljena i nenaseljena mjesta te napuštene objekte u toj zoni, priopćila je policija.

Konkretni tragovi koji bi ukazivali na lokaciju nestale osobe danas kao niti prethodnih dana nisu pronađeni, a tijekom današnjeg dana pretražen je prostor od preko 250 hektara, navodi se u priopćenju MUP-a.

Tijekom proteklih dana potrage za nestalim uz ljudstvo na terenu korištene su i bespilotne letjelice uz upotrebu termovizije te psi tragači, objavila je policija, koja moli građane, ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o Zlomisliću, da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:14