StoryEditor
bivša direktorica

Sebija Izetbegović napravila skandal na KCUS-u

Piše desk  /  07.12.2023., 16:51h

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojem Sebija Izetbegović, bivša glavna direktorica KCUS-a i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, izlazi iz automobila i prilazi kućici u kojoj je zaštitar ove zdravstvene ustanove.

Podsjetimo, kako je portal "Pressmedia" objavio ranije, Sebija Izetbegović je u utorak ujutro, 5. prosinca, napravila skandal kada je prišla zaštitaru i pljunula ga jer joj nije dozvolio da uđe na ulaz za direktore, prenosi Avaz

Izetbegović je u utorak ujutro oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je ući na kapiju broj 4., kapiji koja je namijenjena za dostavna vozila i za glavnog direktora.

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, zaštitar joj nije dopustio da prođe, jer više nije direktorica.

Potom se odvezla do zaštitara na kapiju koju nije mogla proći, dramatično izašla iz automobila, prišla čovjeku i pljunula ga.

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čovjeku koji je samo radio svoj posao.

Treba naglasiti da ovakvo bahato i bezobrazno ponašanje sigurno neće proći bez uključivanja i policije.

Organima zaduženim za provedbu Zakona sigurno neće biti teško utvrditi sve ove činjenice, jer je sve pokriveno videonadzorom, ranije je objavio portal "Pressmedia".

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 19:39