StoryEditor
facebook

SDP-ovac opravdava huliganske ispade? "Neće ni vaša do zore gorjeti..."

Piše desk  /  22.09.2021., 10:46h
Aner Žuljević (SDP BiH), izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, komentirao je događaje na utakmici između Veleža i Borca odigranoj u utorak u Mostaru.

Susret je prekinut kod rezultata 2:0 za Borac nakon što su huligani utrčali na teren.

Sudac Sabrija Topalović odsvirao je kraj, a po povratku kući doživio je horor scene jer su mu nepoznati počinitelji na jeziv način zapalili automobil.

Djelitelj pravde iz Zenice presretnut je u tunelu u Jablanici, huligani su mu razbili staklo na autu, ubacili baklju pa je vozilo izgorjelo. Jedna osoba je ozlijeđena.

Žuljević je sinoć na društvenim mrežama komentirao dijeljenje pravde, napisavši da "ovo nije suđenje, već obračun Saveza s 4R".

- Neće ni vaša do zore gorjeti, bando lopovska - dodao je Žuljević.

U sljedećem postu na Facebooku Žuljević poručuje da "kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost".

image

Žuljevićeva objava na Facebooku

SCREENSHOT - Facebook

Kasnije je editirao post jer se, po njegovom mišljenju, prva rečenica "pogrešno tumači".

- Ne podržavam paljevine i fizičke napade, ali cijelim svojim životom stojim iza 4R kao hitne reforme koja iz Saveza mora izbaciti one koji sa sportom nemaju nikakve veze i koji su ga doveli na sramotno niske grane - napisao je izaslanik SDP-a u Domu naroda FBiH.

Inicijativu za reformu, ravnopravnost, razvoj i regularnost natjecanja (4R) formiralo je pet kluba: Sloboda, Sarajevo, Tuzla City, Velež i Željezničar.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 20:18