StoryEditor

SDP-ovac odgovorio Dodikovoj kćeri: "Nije seljačina već seoska varalica"

Piše D  /  21.02.2021., 11:02h

– Pošto vidim da sam iznervirao Goricu Dodik i Aleksandru Pandurević, red je i da odgovorim.

Draga Gorice, prvo nisam rekao da je tvoj otac seljačina kako kažeš, već seoska varalica, što je bitna razlika, seljaci su pošteni ljudi koji žive od svog rada.

Zatim, sve što se tih godina događalo u Beogradu ja dobro znam, a ti teško, bila si mala, a sjećam se dobro i Novice Stojičića iz Niša i Duleta ciganina iz Šapca i Borislava Mikelića i prijetnji Jovana Tintora i bugarskih poslova i svega što je tada bilo, a to sve dobro znaju tvoj i moj otac, al to je njihov život, ne tvoj i moj!

A ovdje ću stati jer mislim da je bolje zbog vas! A nikad niti sam o tome pričao niti ću, ali čisto da napomenem da se ne zaboravi, a ima toga jako puno!

Jesam li je netko ili nitko, sebi sam kao i svojoj obitelji, isto kao što si i ti svojoj i to je sasvim dovoljno!

Moj politički stav danas je isti kao i tvog oca sve do 2006. kada smo pobijedili na izborima, zašto se tada promijenio ne znam, ali moji stavovi su ostali isti.

Na kraju, Miloševićeva propast je krenula kada su se u politiku uključili Mira, Marija i Marko, pametnom dosta, a na kraju je po njega došao tada neki “isto nitko i ništa” Čedomir Jovanović i tada mu je bio kraj!

Draga Aleksandra, otkud tebe, pa ni Google te više ne pamti, pretpostavljam da te “povjerljive informacije” dobivaš od bivšeg dečka.

Evo, čestitam ti zbog njegovog imenovanja u jedan sarajevski upravni odbor, nadam se da ste to zalili!!

O tebi zaista ništa više, jer nema!!

Drage dame, sve najbolje vam zaista u životu želim, drago mi je da vidim SNSD i SDS udružene na društvenim mrežama, doduše Gorica jest u SNSD-u, ne znam je li Aleksandra još u SDS-u, nisam primijetio!!! – poručio je Mijatović.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 16:08