StoryEditor

SDA U PANICI? Pozivaju na što bržu programsku koaliciju

Piše D  /  17.10.2018., 10:10h

SDA poziva sve aktere političkog života da u postizbornom vremenu pokažu zrelost i punu odgovornost spram interesa države i svih građana BiH, priopćeno je iz ove stranke.

"Predizborna kampanja je završena, rezultati izbora su poznati i nije vrijeme da se energija dodatno troši na bespotrebne političke prepirke. To svakako nije u interesu ni države, ni građana. Umjesto toga, potrebno je posvetiti se što bržoj implementaciji izbornih rezultata, formiranju kvalitetne vlasti na svim razinama i predanom radu na provođenju reformi, jačanju državnih institucija, ubrzanom putu prema EU i NATO-u, popravljanju općeg stanja u našoj zemlji, borbi protiv korupcije, ekonomskom razvoju, masovnoj izgradnji infrastrukture i definiranju posebnog programa za mlade i njihov ostanak u BiH", stoji u priopćenju.

 "Stabiliziranje prilika i ubrzan razvoj BiH, koji je interesu države i svakog čovjeka u ovoj zemlji, mogu donijeti samo široke programske koalicije, sastavljene od pobjedničkih stranaka, na svim razinama - od državnog, preko entitetskih, do županijskih. Pri tome ne smije biti nikakvih uvjetovanja, a sebični stranački interesi, osobni animoziteti, pa i ideološke razlike, moraju biti gurnute u drugi plan", navode iz SDA.

"Vrijeme je da sve stranke koje su dobile povjerenje glasača, to povjerenje i opravdaju", stoji na kraju priopćenja.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:40