StoryEditor
priopćenje

SDA: Sarajevo je kulturno središte regije, vlast koja podupire nastrane ekshibicioniste neće preživjeti listopad

Piše Fena  /  26.06.2022., 10:56h

Kantonalni odbor SDA Sarajevo oglasio se priopćenjem povodom jučerašnjih događaja u Sarajevu, prvo povorke ponosa, a potom i sinoćnjeg performansa.

"Nezapamćene scene razvrata i vulgarnosti koje su uznemirile građane Sarajeva odražavaju karakter događaja koji Edin Forto, premijer KS, naziva “festivalom demokracije”. Odvratni performans ispred Narodnog kazališta u Sarajevu sramota je za grad koji čini kulturno središte regije, prepoznatljivo po spoju istočne i zapadne kulturne tradicije.

Kakve god izlike ponudili Konaković i njegovi ministri, povijest će poput nevolja i katastrofa koje su u prošlosti morile Sarajevo, zapamtiti i Konakovićevu tragičnu vladavinu, koja je gradu heroju priredila nesvakidašnje poniženje.

Jučerašnja parada koju je proračunskim sredstvima financirao premijer Forto predstavlja odjavnu špicu i posljednji pozdrav jednoj raskalašenoj i nakaradno sklopljenoj vlasti koju su sponzorirali bjelosvjetski razvratnici i pokvarenjaci. Vlast koja podupire nastrane ekshibicioniste koji ulicama glavnog grada proganjaju njene građane neće ´preživjeti´ listopad", kažu iz Info centra KO SDA Sarajevo u priopćenju koje smo malo editirali jer je pravopisno na jako niskoj razini.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 20:47