StoryEditor
ragužu na volej

SDA-ovac i DF-ovac u emisiji uživo priznali da provode politiku Slobodana Miloševića

Piše desk  /  03.02.2022., 09:40h
Raguž vrhunski prokazao istaknutog SDA-ovca i DF-ovca.

Ako nisi unitarist mučno je biti gost bilo kakve emisije na Federalnoj televiziji, a osobito 'Odgovorite ljudima'. Na ovom poligonu unitarizma Hrvati su redovno predstavljeni kao UZP narod, Srbi kao genocidni narod, a Bošnjaci im govore kako brinu o njima dok im paralelno nalažu kako trebaju razmišljati i otimaju im prava zajamčena Ustavom.

Ipak, ono što je sinoć uradio predsjednik Republikanaca Slaven Raguž moglo bi ući u anale televizije u Bosni i Hercegovini. Nakon što je sat vremena slušao niz optužbi na račun Hrvata i parirao predstavnicima SDA i DF-a, pred sam kraj emisije Raguž je rekao kako bi nešto pročitao da vidi hoće li se kolege složiti:

- Mi inzistiramo da se u centar političkog sustava stavi čovjek i građanin, a ne pripadnik pojedine nacionalnosti. Slobode i prava čovjeka i građanina koji može sudjelovati u političkom životu ravnopravno bez obzira na razlike u pogledu nacionalnosti, vjere, profesije ili bilo kakve druge…su osnovica za razvoj jedne demokratske i moderne europske zemlje - pročitao je Raguž, dok je jedan od vodećih ljudi DF-a Dževad Adžem rekao kako je to upravo politika njegove stranke i građanski koncept kojeg zastupaju, a Ramiz Salkić iz SDA je to potvrdio. 

- Ovo vam je rekao Slobodan Milošević 1989. u svome govoru i upravo ste se složili sa tim - rekao im je Raguž i tako doslovno dokazao da ono što rade ove dvije stranke, zajedno sa svojim istomišljenicima nema nikakve razlike u odnosu na ono što je prije 30 i kusur godina radio Slobodan Milošević, prenosi pogled.ba.

Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.

Dnevnik.ba

02. listopad 2023 16:51