StoryEditor

Schumacherova supruga probudila nadu: Velike stvari počinju malim koracima

Piše D  /  26.12.2019., 03:12h

Prošlo je već šest godina od kada je zbog teške nesreće na skijanju u komi završio jedan od najvećih vozača Formule 1 Michael Schumacher. 

Od tada ga nema u javnosti, ali s vremena na vrijeme iscure informacije o njegovu zdravlju koje mediji prenose prema riječima doktora, medicinskih sestara... Rijetko se oglašava i njegova obitelj, u teškim trenucima ne žele pritisak medija, a informacije koje daju su kratke.

Ipak, tri dana prije godišnjice nesreće, supruga Corinna oglasila se putem društvenih mreža uz simboličnu poruku koja ‘na prvu‘ zvuči obećavajuće. - Velike stvari počinju malim koracima. Mali komadići mogu stvoriti golemi mozaik - napisala je Corinna, javlja Daily Mail.

Sve to je popraćeno oznakom #KeepFighting koja je ujedno i ime obiteljske zaklade Schumacherovih koja pomaže medicinska istraživanja vezana uz mozak i leđnu moždinu. Podsjetimo, Schumacher je 2013. nastradao na skijanju u francuskim Alpama, gdje je odlutao sa skijaške staze, naletio na kamen te udario glavom u stijenu, prenosi Večernji.

Srećom, imao je kacigu koja mu je spasila život, ali je završio u komi. Borio se za život jer je imao izljev krvi u moak, a 2014. u lipnju se probudio iz kome te se nalazi na kućnoj njezi.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 14:15