StoryEditor
šok

Saznala je da je trudna svega 50 minuta prije poroda

Piše desk  /  02.12.2021., 19:52h
Hannah Violet samohrana je majka jedne djevojčice, ali njezina trudnoća i sami porod nisu izgledali kao kod ostalih trudnica. Naime, ova 23-godišnjakinja nije ni znala da je trudna.

Probudila se jedno jutro s bolovima u trbuhu i leđima, a obitelj ju je brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slijepog crijeva. Kada su stigli na hitnu uslijedio je šok - djevojci je puknuo vodenjak!

Svega 50 minuta prije poroda Hannah je saznala da je trudna - iako je cijelo vrijeme uzimala kontracepcijske pilule. "Tata me pronašao ujutro na zahodu dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rečeno im je da je možda upala slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu i htjeli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da nije bilo moguće.

Dvije minute kasnije puknuo mi je vodenjak, a za manje od sat vremena postala sam majka djevojčice koja sada ima tri godine", priča Hannah u objavi na TikToku, prenosi Večernji list.

U komentare ispod videa javljale su se žene s istim iskustvom. Iako su bile na piluli, ostale su trudne i saznale to tek nakon nekoliko tjedana, prenosi The Sun. "Ja sam saznala u 27.tjednu trudnoće", napisala je jedna, a druga se nadovezala: "Unatoč piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. tjednu!".

Dnevnik.ba

25. svibanj 2022 12:55