StoryEditor

Sarajlija seksualno zlostavljao psa u centru grada, objavljena je njegova fotografija

Piše D  /  14.04.2019., 09:04h

U udruzi Dreams kažu da muškarca znaju svi ‘na području od Baščaršije do Titove ulice‘, ali da ga nitko ne zna po imenu, što otežava njegovu identifikaciju.

‘Često je u alkoholiziranom stanju. Po gradu se već neko vrijeme šuška da često sa sobom vodi psa kojeg često zamjeni drugim psom. Psi nestaju misteriozno, a iz pouzdanih izvora smo saznali da ih tuče i seksualno zlostavlja‘, piše u njihovom statusu. Inače, u utorak su objavili prvi status, a sada su otišli korak dalje.

‘Ako ga primijetite sa psom pozovite policiju i zadržite psa. Mi ćemo uzeti psa‘, apeliraju iz Udruge Dreams te upozoravaju žene da ne pokušaju same stupiti u akciju jer sumnjivac zna biti i nasilan.

Optužbe bez snimke i dokaza?

No, nisu svi jednako reagirali na ovu prozivku aktivista. Neki komentari optužuju ih za manipulacije i ‘optužbe bez snimka i dokaza‘, no Sanela Kotorić iz ‘Dreamsa‘ im je hladno odbrusila da nitko od onih koji su ih prozivali nije komentare pisao pod svojim pravim imenom.

‘Ako stojite čvrsto iza onoga sto tvrdite, ne vidim razlog zašto skrivanja, a imate gdje i prijaviti moje tzv. ludilo i vašu istinu‘, poručila im je.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 06:37