StoryEditor

Sarajevski ćevapi puni bakterija!

Piše D  /  13.06.2018., 05:06h

Sarajevski ćevapi proizvođača Škorić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli, nisu u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o mikrobiološkim kriterijima za hranu, istaknuto je. 

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu tog proizvoda u pakiranju od 1000 grama, s natpisom "brzo smrznuti proizvod, zamrznuto dana 16. svibnja 2018., LOT 208755, bar koda 3 858883 221343, najbolje upotrijebiti do 16. studenog .2018., proizvođača ŠKOKIĆ d.o.o., Kaštel Sućurac, Hrvatska".

Ovaj skandal sigurno će naštetiti samoj firmi, ali i imidžu "sarajevskih ćevapa" koji se u Sarajevu promoviraju kao najbolji na svijetu. 

 

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 22:02