Article_Top_970x250

Sarajevska policija traga za ubojicom migranta

crna kronika

Sarajevska policija traga za ubojicom migranta

lip 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, radeći na rasvjetljavanju ubojstva  H.K. rođenog u Maroku ili Libiji, počinjenog jučer u ul. Muje Šejte, područje Općine Vogošća, saznali su da postoje osnove sumnje da je izvršitelj navedenog kaznenog djela osoba koja koristi ime Ahmed Tarik Nabil Abdurahman.

Na osnovu operativnih provjera utvrđeno je da je osoba koje se potražuje muškarac, najvjerojatnije iz Egipta, starosti do 25 godina, visine oko 175 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u donji dio trenerke crne boje, u crnoj dukserici sa kapuljačom. Na nogama je imao najvjerojatnije bijele patike, na glavi crni kačket s obodom crvene boje i specifičnu povredu u vidu posjekotine preko desne obrve koja mu je medicinski ušivena, a ispod desnog oka ima povredu u vidu modrice, priopćeno je iz MUP-a KS, prenosi Fena.

MUP KS moli građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju tražene osobe o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona 122, 033/206-666, 033/207-777, odnosno najbližu policijsku stanicu.

Fotografije izvršitelja kaznenog djela se mogu preuzeti sa službene web stranice  MUP-a KS (www.mup.ks.gov.ba).

Dnevnik.ba

Tagovi: