StoryEditor
novi trovač iz sdp-a

Sarajevo u Banjoj Luci pronašlo novog "halal-Srbina": Tvrdi da Čović i Dodik provode ustašku i četničku ideologiju

Piše DESK  /  04.04.2022., 12:21h
Aleksandar Vuković, predsjednik GO SDP-a Banja Luka, osvrnuo se na, kako kaže, očekivane rezultate izbora u Srbiji i Mađarskoj. On je svojom objavom pokušao utvrditi svoj položaj "halal-Srbina" koji djeluje u Banjoj Luci.

"Rezultate smo znali i prije održavanja", navodi Vuković ističe: "Znači, slijedi udar na Bosnu i Hercegovinu!"

"Znamo sa kim imamo posla! Ne zaboraviti nikada da je Aleksandar Vučić pitomac Vojislava Šešelja! Jednom rukom daje vakcine Bosni i Hercegovini, a u drugoj drži napalm da je sprži! Orban, dovoljno sirov da sastanke održava i u Bakincima! Simptom prošlosti iz Karađorđeva! Sarajevskoj političkoj čaršiji poručujem u ime svih ostalih u Bosni i Hercegovini da imaju dosta tona zlata u svojim riznicama, ali da za gram vlasti nema trgovanja sa državom! Nema pregovora o izbornom zakonu po ustaškoj i četničkoj ideologiji Dragana Čovića, odnosno Milorada Dodika! I kako god, izbori su izbori, a imamo sve olovke u našim rukama!", naveo je Vuković na svom Facebook profilu. 

Inače, ovu mržnjom prema Srbima i Hrvatima nabijenu objavu u širu javnost plasiralo je sarajevsko Oslobođenje, koje se promeće u medij koji najviše huška boošnjačku javnost protiv stanovnika BiH hrvatske i srpske nacionalnosti.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 23:11