StoryEditor

Sapleo se o blatobran pa slučajno ubio susjeda?

Piše D  /  02.06.2021., 12:06h

Potvrdilo je to više sugovornika Nezavisnih novina koji dodaju da zasad sve ukazuje na to da je riječ o nesretnom slučaju.

“Sve se događalo u Đerićevoj mehaničarskoj radnji, gdje je Kovačević došao da traži neki dio za traktor. Dok su tražili taj dio, Mirko se sapleo o neki blatobran koji je bio na podu te je pao i prilikom pada pištolj koji je imao u džepu je opalio i pogodio Đerića. I Đerićev sin, koji je bio u susjednoj prostorjii, potvrdio je da sukoba nije bilo”, kazao je jedan od sugovornika banjalučkog lista, upućen u detalje istrage.

Izvori Nezavisnih novina ističu da je i sam Kovačević, nakon uhićenja, a tijekom saslušanja, ispričao da nije imao namjeru ubiti Đerića.

“Čovjek se, naravno, kaje zbog svega. Jako teško je to podnio. Nije imao namjeru. On je, dakle, dao izjavu u prisustvu branitelja i ništa nije poricao. Kovačević je, inače, obiteljski, ozbiljan čovjek, i ima pedesetak godina”, rekao je sugovornik Nezavisnih novina.

Uz navođenje inicijala, iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili su da su njihovi pripadnici uhitili Kovačevića, kojeg sumnjiče za ubojstvo Đerića.

“Ubojstvo je prijavljeno Policijskoj postaji Sokolac, u ponedjeljak oko 13.30, nakon čega je izvršen uviđaj u prisustvu dežurnog tužitelja”, naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 01:09