StoryEditor
"black content creator"

Sanela Jenkins rasistički uvrijedila ženu pa se ispričala: Nije bilo namjerno

Piše desk  /  19.06.2022., 19:02h

Sanela Diana Jenkins bosanskohercegovačka poduzetnica i filantropkinja te zvijezda američkog reality showa The Real Housewives, jednu je korisnicu Instagrama uvrijedila na rasnoj osnovi. Tvrdi kako se to dogodilo slučajno, odnosno da nije znala što izraz "black content creator" točno znači.

Korisnica pod nadimkom @philly.diva komentirala je kako Sanela na dvjema fotografijama izgleda jako drugačije. "Pretpostavljam da je na prvoj fotki kupovala u trgovinama, a da je na drugoj bila alergična na prašinu i da nije znala što je to outlet", napisala je @philly.diva, prenosi Index.hr.

image

Korisnica pod nadimkom @philly.diva komentirala je kako Sanela na dvjema fotografijama izgleda jako drugačije

FOTO: SCREENSHOT -

"Black content creator"

Sanela joj je odgovorila da je prva fotografija snimljena na Sveučilištu Kalifornija, gdje je govorila o zločinima počinjenim u Bosni i Hercegovini, te je napomenula da ju nije bilo briga izgleda li glamurozno.

Korisnica @philly.diva joj je odgovorila da je razlika na fotografijama očigledna, a spomenula je i da mnogi misle da bi trebala biti izbačena iz reality showa u kojem nastupa.

Sanela je na to napisala kako sigurno nije lako biti "black content creator", a kasnije je objasnila: "Pretpostavila sam da 'black content creator' znači da je to stranica na kojoj se objavljuje zajedljiv i satiričan sadržaj. Nisam mislila da se to odnosi na tebe kao crnkinju koja se bavi proizvodnjom sadržaja", objasnila je Sanela.

image

Sanela rasistički uvrijedila ženu pa se ispričala

FOTO: SCREENSHOT -

"Molim te da shvatiš da ja nisam iz ove zemlje i da mi je jako žao. Grozno mi je što je ovo moglo značiti i nešto rasno uvredljivo. Razumijem zašto je to tako shvaćeno i uvjeravam te da mi to nije bila namjera. Jako mi je žao", dodala je.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 11:04