StoryEditor

Samo Dinamo i dva engleska velikana se mogu pohvaliti ovim podatkom

Piše D  /  07.11.2020., 08:11h

Imali smo puno primjedbi na igru Dinama u ovoj sezoni, s kime god da su igrali, primali su barem po jedan pogodak, ako ne i više.

Defenzivna igra doista nije bila dobra, a onda su plavi zaredali s puno boljom igrom, nanizali su tri utakmice (Feyenoord, Šibenik i CSKA Moskva) u kojima nisu primili pogodak, taj niz prekinula je Lokomotiva (1:1), no plavi su se vratili na stazu sigurne defenzivne igre i Wolfsbergeru nisu dali nijednu ozbiljnu priliku te su slavili s 1:0.

Velika je to pobjeda, nadasve važna, jer sad nakon tri kola Dinamo je vodeći u skupini, bez primljenog pogotka, piše Večernji.

Doduše, zabio je samo jedan, ali dovoljan. Zanimljivo, od 48 klubova u Europskoj ligi Dinamo je jedini koji nije primio nijedan gol, a kad se tome dodaju još 32 kluba iz Lige prvaka, onda samo Dinamo, Liverpool i Chelsea nisu nijednom kapitulirali u tom europskom društvu od 80 klubova.

Iako plavi imaju dosta zaraženih koronavirusom koji ne mogu igrati, nisu željeli odgađati susret s Istrom 1961 koji je na rasporedu u nedjelju. Čak su plavi učinili sve da se ta utakmica ne odgađa iako na to imaju puno pravo. No, bolje im je sad igrati da se ne dogode još nekakve odgode. A prođu li plavi u europsko proljeće, onda bi se, bude li još odgoda, mogli naći u nemogućem rasporedu i zato će u nedjelju Alen Peternac povesti plave u taj ispit prije reprezentativne stanke. 

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 22:07