Sajam kreativaca i malih poduzetnika 'RUKE Art Bazaar' okupio je u subotu osamnaest malih obrtnika i kreativaca koji su izložili svoje unikatne proizvode u OKC Abrašević u MostaruFENA/MARIO OBRDALJ -
StoryEditor
unikatni proizvodi

SAJAM Mostarski kreativci izlažu svoje rukotvorine - nakit, odjeća i sve za dom

Piše Fena  /  04.12.2021., 13:31h
Sajam kreativaca i malih poduzetnika ‘RUKE Art Bazaar‘ okupio je u subotu osamnaest malih obrtnika i kreativaca koji su izložili svoje unikatne proizvode u OKC Abrašević u Mostaru.

- Posjetitelji uživaju u raznovrsnoj ponudi, od sjajno i ručno dizajniranih komada nakita, odjeće do svega za dom. Mislim da ovo puno znači mladim kreativcima jer se uživo i na licu mjesta vidi njihova originalnost, kreativnost i kvaliteta – kazala je jeda od organizatorica Sajma Tea Antunović.

Naglasila je kako je većina izloženog djelo malih obrtnika koji su tek na početku svoga rada i koji se trude izaći na tržište i postati dio velike proizvodnje, a tu si i neki već poznati mostarski brendovi.

image

Sajam kreativaca i malih poduzetnika 'RUKE Art Bazaar' okupio je u subotu osamnaest malih obrtnika i kreativaca koji su izložili svoje unikatne proizvode u OKC Abrašević u Mostaru

FENA/MARIO OBRDALJ -

- U Mostaru je značajno porasla ručna izrada. Velika pažnja daje se očuvanju okoliša i izbacivanju 'fast fashiona' iz našeg svakodnevnog života, a mi zbog toga svim rukotvorcima želimo dati mjesto pod svjetlom – kazala je Antunović.

Zaključila je kako je cilj da izlagači predstave svoju originalnost, ideje i kvalitetu onoga što se samo može postići rukama, ali i da javnost upozna lica koja stoje iza brenda.

image

Sajam kreativaca i malih poduzetnika 'RUKE Art Bazaar' okupio je u subotu osamnaest malih obrtnika i kreativaca koji su izložili svoje unikatne proizvode u OKC Abrašević u Mostaru

FENA/MARIO OBRDALJ -

Sajam traje do 21 sat, ulaz je besplatan, a organizatori su najavili i nagradnu igru za sve posjetitelje, promotivne i akcijske cijene, kao i zabavno druženje u baru OKC Abrašević.

Dnevnik.ba

01. prosinac 2022 01:25