StoryEditor
molba pratiteljima

Saborski zastupnik: Zapratite moju Kristinu na Instagramu, bilo bi suludo to ne učiniti. Posebna je i vrijedna svake pažnje

Piše desk  /  05.07.2022., 09:50h

Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula na novo, objasnio je političar Miletić

Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić (42) i glumica Kristina Krepela (42) nedavno su potvrdili ljubavnu vezu, držeći se za ruke na eventu, a Miletić je to ponovio, ovaj put s jednom molbom.

Marin je na društvenim mrežama, s Kristininom fotografijom, zamolio pratitelje da zaprate njegovu bolju polovicu.

- Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula na novo. Podržite mi ju i zapratite. U svakom slučaju - posebna je Kristina i vrijedi svake pažnje - napisao je uz emotikon s očima u obliku srca.

image

Miletićeva objava

SCREENSHOT -

Krepela je nedavno postala jedna u nizu hakerskih žrtvi. Hakirali su joj i izbrisali profil, a onda tražili novac da bi ukradeno i vratili na što ona nije pristala.

- Kada je riječ o mom privatnom životu ja ga volim držati za sebe i to namjeravam raditi i dalje. Volim kada me ljudi doživljavaju kroz ono što radim. Čitav svoj život nisam nikada s medijima pričala o privatnom životu i smatram da glumci trebaju zadržati jednu malu dozu privatnosti samo za sebe  - priznala je Kristina za RTL.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:12