Article_Top_970x250

Ruža Tomašić dobila buket i u njemu prijetnju: "Najavljuju akciju protiv mene..."

krenut će u potragu za njima

Ruža Tomašić dobila buket i u njemu prijetnju: "Najavljuju akciju protiv mene..."

ožu 09, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama, napisala je Tomašić.

Ruža Tomašić na svom Facebooku objavila je da ju je u Lisinskom gdje su Suverenisti u subotu predstavljali programske smjernice za izbore dočekao buket koji je zapravo bio prijetnja.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

"Dočekao me buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore. Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta, ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju moje navodne grijehe i najavljuju akciju protiv mene. Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama. Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam", napisala je Tomašić na Facebooku.

Dnevnik.ba