StoryEditor

Rozgi pukla stolica pa je bolno prizemljila

Piše D  /  12.06.2019., 09:06h

Ti si želja mog života pjevala je Jelena Rozga (41) s bendom na probi prije koncerta. Pjevačica je objavila videozapis na profilu društvene mreže te je istaknula kako je pala te stavila nekoliko nasmiješenih emotikona.

Naime, dok je izgovarala stih ‘Sanjala sam oči plave‘ Jeleni je pukla stolica na kojoj je sjedila te je izgubila ravnotežu i pala na pod, ali ona se samo nasmijala na svoj račun. 

FOTO: Instagram

Kad su gitarist i bubnjar uočili što se dogodilo, nisu se počeli smijati na račun pjevačice već su joj hitro potrčali u pomoć. 

- Pogledajte do kraja, nećete požalit - napisala je pjevačica pored videozapisa i ‘zaradila‘ hrpu komentara.

- ‘Jele koja si ti carica, super si, toliko prirodna, bravo‘, ‘Kraljica padova.. ti i kad padaš, padaš sa stilom i osmijehom‘, ‘Mala nezgoda opet, ali dobro je prošla i još je sve nasmijala. Užitak je biti sa Jele i raditi uvijek veselo i nikad ne znate što vas čeka.‘, ‘Vrh bravo kraljice‘, ‘Od količine emocije, je i stolica pukla‘, ‘A jadna Jele si se prepala važno je da ti nije ništa‘, ‘Jele Kraljica si...ma ne mogu vjerovat da je pukla stolica ispod tebe? Ti tako elegantna vitka nježna lagana kao paunovo pero‘ - komentirali su Jelenini obožavatelji. 

Rozga se i u listopadu prošle godine ‘pohvalila‘ da se poskliznula. Pjevačica je tada objavila video sa snimanja spota ‘Ostani‘ i istaknula da je skoro pala. Naime, dok je koračala Jelena je izgubila ravnotežu i umalo pala na stijene.

FOTO: Instagram

- Ma nećeš ti pasti, elastična si. Umjetničko padanje - komentirali su Rozgini fanovi kojima se svidio prizor nje u kupaćem kostimu. Istaknuli su kako se pjevačica izvukla sa stilom, a neki su joj predložili da napravi kompilaciju najboljih trenutaka sa snimanja. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:36