StoryEditor

Ronaldova sestra divlja zbog Modrića: Spominje čak i mafiju

Piše D  /  04.12.2018., 07:12h

Ljudi bliski Cristianu Ronaldu opet nisu dobro primili vijest da je nagrada za najboljeg nogometaša svijeta otišla u ruke Luke Modrića, a ne portugalskog napadača, koji se, baš kao ni Leo Messi, nije ni udostojio doći u Pariz na svečanu dodjelu, prenosi HINA.

Elma Aveiro i Miguel Paixao, Ronaldova sestra i prijatelj, žestoko su preko društvenih mreža kritizirali novinare i časopis France Football što nisu nagradu dodijelili kapetanu Portugala.

- Na nesreću, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i k... sina novca. Božja moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže - poručila je Aveiro na Instagramu gdje je objavila Ronaldovu fotografiju s ranije osvojenom Zlatnom loptom.

Ronaldo je osvojio posljednja dva izdanja najstarije i najprestižnije nagrade u povijesti nogometa, samo on i Messi osvajali su Zlatnu loptu zadnjih 10 godina, a njihov duopol sad je prekinuo Luka Modrić.

- Samo je nedostajalo još ovo. Nevjerojatno je što se radilo ove godine - ustvrdio je pak Miguel Paixao.

On i Ronaldova sestra također su žestoko kritizirali i rezultat dodjele nagrada u Monacu i Londonu. 

- Onoga koji je i više nego dovoljno napravio da bude još jednom proglašen najboljim, nimalo se ne poštuje. Činjenice govore same za sebe. Oni koji ne žele da Cristiano bude nagrađen nikada neće moći prijeći preko brojeva iz nogometne povijesti. On je najbolji nogometaš svijeta i ove godine - dodao je Ronaldov prijatelj.

Rezultati izbora:

  • 1. Luka Modrić 753
  • 2. Cristiano Ronaldo 476
  • 3. Antoine Griezmann 414
  • 4. Kylian Mbappe 347
  • 5. Leo Messi 280
  • 6. Mohamed Salah 188
  • 7. Raphael Varane 121
  • 8. Eden Hazard 119
  • 9. Kevin de Bruyne 29
  • 10. Harry Kane 25


Slično je bilo i kad je Luka Ronaldu ispred nosa uzeo Uefinu nagradu za najboljeg igrača Europe i Fifinu nagradu ‘The Best‘.

- Nogomet se igra na terenu, a tamo je nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo. Zabio je 15 golova i nosio je Real do Lige prvaka. Ovo je smiješna i sramotna odluka! Pobjednik uopće nije bio upitan jer je Ronaldo najbolji - rekao je Jorge Mendes, Ronaldov menadžer.

Ronaldo je s Real Madridom treću godinu zaredom osvojio Ligu prvaka i bio je najbolji strijelac tog natjecanja, no ljetos je s Portugalom ispao u osmini finala Svjetskog prvenstva od Urugvaja.

 

Prešao je zatim u Juventus gdje je s deset pogodaka najbolji strijelac talijanskog prvenstva, zajedno s Krzysztofom Piatekom iz Genoe, koji je također postigao deset golova.

Ronaldo se u ponedjeljak navečer nakon dodjela nagrada nije oglasio. On i Modrić igrali su zajedno u Realu od ljeta 2012. do ljeta 2018. godine. Modrić je prošle godine bio peti u izboru za Zlatnu loptu.

Dnevnik.ba

 

21. travanj 2024 10:51