StoryEditor

Ronaldova majka nije uspjela: CR7 se ipak ne vraća u Sporting

Piše D  /  15.05.2021., 03:05h

Cristiano Ronaldo se ovoga ljeta neće vratiti u Sporting, rekao je njegov agent Jorge Mendes nakon što je majka napadača Juventusa Dolores Aveiro kazala kako će Cristiano iduće sezone igrati na stadionu Jose Alvalade.

- Cristiano je ponosan na Sporting koji je osvojio prvenstvo, što je i javno pokazao, ali u ovom trenutku njegovi planovi nisu vezani za Portugal - rekao je Mendes za portugalski list Record.

Prije nekoliko dana Ronaldova majka Dolores izjavila je kako će ga nagovoriti na povratak u Sporting čiji je dres nosio do 2003. godine kada je za 19 milijuna eura prešao u Manchester United.

- Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade - rekla je za portugalsku televiziju.

Ronaldo ima još godinu dana ugovora s Juventusom, a nagađa se kako bi mogao napustiti klub, ako "Stara dama" ne izbori plasman u Ligu prvaka.

‘Stara dama‘ usidrila se na petom mjestu ljestvice Serie A sa 72 boda, a do kraja prvenstva ima za odigrati još samo dvije utakmice. Juventus će do bodova probati doći u subotu kada igraju protiv Intera u Torinu.

Portugalac je ove sezone u dresu Juventusa zaigrao 32 puta, zabio je 28 golova i upisao dvije asistencije. Njegova momčad nije uspjela osvojiti Ligu prvaka, a ove su godine ostali i bez naslova talijanskog prvaka, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 02:31