Article_Top_970x250

Ronaldova bivša progovorila: On je psihopat! Prijetio mi je

zastrašujući detalji

Ronaldova bivša progovorila: On je psihopat! Prijetio mi je

sij 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Screenshot/Twitter, ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL

Rekao mi je da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade i staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku, imam dokaze i za to, on je psihopata kaže Jasmine Lennard

Bivša djevojka Cristiana Ronalda Jasmine Lennard prozvala je portugalsku zvijezdu psihopatom te zaprijetila otkriti njegovu pravu prirodu, prenosi 24.sata

Napadač Juventusa optužen je prošle godine za silovanje američkog modela Kathryn Mayorge, a sve je riješeno tako što je Portugalac Mayorgi isplatio 287 tisuća funti kako bi ušutjela - no bez priznanja ikakve krivnje.

Silovanje se navodno dogodilo prije devet godina u sobi u Las Vegasu, a Ronaldo je tada, tvrdi Mayorga, rekao kako je on dobra osoba, osim 'zločestih jedan posto'.

Jasmine je sada stala u obranu Kathryn te na Twitteru izbacila pravu salvu izjava:

- Nakon puno razmišljanja kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njen tim odvjetnika kako bi joj pomogla u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla, imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njen tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu.

Ronaldo sve optužbe, naravno, negira, a Jasmine smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je Portugalac zapravo. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu proteklih 18 mjeseci.

- Stotine poruka u kojima on sa smijehom govori kako psihološki zlostavlja majku svoje djece i tretira ju kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Mayorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac, cijeli njegov život je laž - napisala je Jasmine u jednom od dvadesetak tweetova na svom profilu, a otkrila je kako je Ronaldo i plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njenu djecu!

No nije to sve...

- Rekao mi je da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade i staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku, imam dokaze i za to, on je psihopat!

A kako sama kaže, na sve ovo potaknula ju je situacija o američkom pjevaču Robertu Kellyju, koji je poznat po sličnim situacijama... Usput nadodaje: Ovo je tek mali djelić svih Ronaldovih zastrašujućih problema!

Dnevnik.ba