Ronaldov DNK pronađen na odjeći djevojke? 'Ne, prestani!', vikala je Mayorga

optužbe za silovanje

Ronaldov DNK pronađen na odjeći djevojke? 'Ne, prestani!', vikala je Mayorga

lis 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Odlučno odbacujem optužbe dotične. Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što jesam i u što vjerujem, branio se Cristiano Ronaldo, iako ne spori da je imao spolni odnos s Kathryn Mayorgom.

Pa ima li kraja ovoj trakavici? Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (34) ponovno se našao u problemima zbog optužbi za silovanje.

Amerikanka Kathryn Mayorga pokrenula je građansku tužbu, nakon što je sud u Las Vegasu u srpnju odbacio njezine navode protiv nogometaša Real Madrida. Iz Mayorginog tima tvrde da je na njezinoj odjeći pronađen Ronaldov DNK, a istragu potpisuje detektiv Jeffrey Guyer, javlja The Sun.

Podsjetimo, američki model navodi da se silovanje dogodilo u lipnju 2009., ali sud u Las Vegasu sve je okarakterizirao kao prirodan odnos.

Vikala je da ne želi odnos i da prestane, javlja The Sun koji je došao u posjed mailova koje su razmjenjivali Mayorgini i Ronaldovi odvjetnički timovi.

- Odlučno odbacujem optužbe dotične. Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što jesam i u što vjerujem - rekao je prošle godine Cristiano.

Prema njenim tvrdnjama upoznala je Ronalda u jednom noćnom klubu u Las Vegasu gdje je radila kao hostesa, a njihova privatna zabava nastavila se u Ronaldovu smještajnom objektu u kojem je bila i Portugalčeva pratnja, ali i Mayorgina. Iako je kako je navela, u tužbi na 34 stranice, naglasila kako ne želi nikakav odnos, on se dogodio.

 Djevojka je navodno prihvatila 375 tisuća eura kako bi sve zataškala u izvansudskoj nagodbi, ali opet je kontaktirala policiju 2018. godine, osam godina nakon što se od nje nije čulo ni riječi, te krivcem imenovala Ronalda, no Okružno državno odvjetništvo u Clarku vrlo brzo odbacilo je tužbe jer se ne mogu dokazati pod osnovanom sumnjom. 

Mayorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo, navela je kako je godinama šutjela jer je bila "prestravljena zbog nogometaševe slave i popularnosti", a često su joj kolale i suicidalne misli.

Odvjetnik portugalske zvijezde Peter S. Christiansen objasnio je situaciju.

- Gospodin Ronaldo uvijek je tvrdio da je događaj iz 2009. godine bio prirodan odnos, stoga nije iznenađujuće što je prisutan DNK, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

#3 234AdSense