StoryEditor

Ronaldo: Nisam silovatelj! Silovanje je odvratan zločin

Piše D  /  03.10.2018., 05:10h

"Čvrsto poričem optužbe koje se objavljuju protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji je protivi svemu što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest će mi omogućiti da čekam sa mirom rezultate svih istraga", napisao je Ronaldo na Facebooku nakon što je priča procurila u javnost.

Mayorga tvrdi da je 2010. godine od Ronalda prihvatila 375 tisuća dolara dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima u zamjenu za šutnju. Ali, nakon osam godina, ipak želi dobiti sudsku zadovoljštinu za napad koji joj je radikalno promijenio život. Naravno, na gore. Otkriva da se od tada bori sa suicidalnim mislima i često opija. 

"Nakon što me silovao, ispričao se. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, no ne zna za ovih jedan posto." izjavila je Mayorga u intervjuu. Ronaldovi odvjetnici odgovorili su tužbom protiv novina koje su objavile intervju s Mayorgom.

Ona tvrdi da je Ronalda upoznala u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je prišao i ponudio joj piće. Dala mu je broj telefona, a kasnije su se ona i prijateljica našle s njim i njegovom pratnjom u predvorju hotela Palms. Svi su otišli u Ronaldov apartman i skočili u jacuzzi, a ona se, kako tvrdi, otišla presvući u kupaonicu. Ronaldo je ušao za njom.

"Uglavnom, zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Kakav idiot! Smijala sam mu se jer sam mislila da je riječ o šali. Taj tip koji je toliko poznat i toliko zgodan je u biti luđak i perveznjak. Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovno sam se okrenula i sklupčala u kuglu te sam pokrivala svoju vaginu. Tada je skočio na mene. Govorila sam mu "ne, ne", a on me je analno silovao bez kondoma i lubrikanta."

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila djelo policiji unutar četiri godine. Počinitelj može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon 10 godina. 

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 07:38