StoryEditor

Roma je odustala, ali njezin mnogo uspješniji rival želi Domagoja Vidu!?

Piše D  /  31.01.2019., 12:01h

U nedjelju su ostali bez Leonarda Bonuccija kojeg nema nekoliko tjedana, a jučer je u Bergamu zbog lakše ozljede morao izaći kapetan Giorgio Chiellini kojeg neće biti desetak dana.

Dan ranije prodali su trećeg stopera Medhija Benatiju u Katar pa su tako protiv Atalante na stoperima igrali Daniele Rugani te desni bek Mattia De Sciglio.

I to je izgledalo jako loše, toliko da je sportski direktor Fabio Paratici odmah s tribina nazvao Parmine šefove i ponudio dva milijuna eura za 37-godišnjeg Brunu Alvesa.

Ovi su to odbili i sada torinski div nema previše opcija. Jedna od dostupnih je Domagoj Vida iz Bešiktaša za kojeg Turci traže 10 milijuna eura, pišu Talijani.

Vida je ovih dana bio nadomak transfera u Romu, no rimski klub ponudio je dva milijuna eura za posudbu te šest milijuna eura za otkup ugovora. Turcima je to premalo.

Juventus novca ima, gori im pod nogama oko obrambenih opcija pa se vijest o Vidi u redovima Bianconera brzo proširila.

Pored nabrojanih defenzivaca, Massimiliano Allegri ima 38-godišnjeg Andreu Barzaglija kojeg muče ozljede te povratnika Martina Cáceresa koji je ovaj tjedan treći put postao igrač Juventusa.

Juventus je ciljao na Chelseajevog Andresa Christensena, no Englezi se ne žele osloboditi perspektivnog stopera. Kao zadnja opcija navodi se Gary Cahill, također Chelseajev stoper koji kod menadžera Maurizija Sarrija nema minutažu.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:11