Article_Top_970x250

Rene odlazi s Nove TV, mijenja ga pojačanje s HRT-a

promjene u supertalentu

Rene odlazi s Nove TV, mijenja ga pojačanje s HRT-a

lip 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Frano već danas počinje raditi u showu jer se snimaju audicije gdje će brojni kandidati stati pred četveročlani žiri

Rene Bitorajac nedavno je odlučio nakon šest sezona napustiti voditeljsko mjesto u showu Nove TV “Supertalent”. Zamijenit će ga voditelj s HRT-a i Hrvatskog radija Frano Ridjan, priopćila je Nova TV.

Frano već danas počinje raditi u showu. Naime, snimaju se audicije gdje će brojni kandidati stati pred četveročlani žiri i pokušati izboriti svoj put ka slavi. Tvrdi kako se raduje novom voditeljskom angažmanu.

“Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je ukazana na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom uspješno pridonijeti programu Nove TV”, rekao je.

Igor se raduje suradnji s Franom

Njegov suvoditelj Igor Mešin uvjeren je kako će njih dvojica odlično funkcionirati.

“Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim se svim talentima koji nam dolaze na audicije”, izjavio je.

Franu Ridjana publika zna kao voditelja “Parlaonice”, a sudjelovao je u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska”, “Dobar dan, Hrvatska”, “Kod nas doma” i drugima, a bio je i spiker na Drugom programu hrvatskog radija.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250