StoryEditor

Rebić slavi Lukine golove i prije nego što ih zabije

Piše D  /  10.05.2019., 08:05h

Ni treća uzastopna večer europskog nogometa nije prošla bez drame. Englezi su pokazali dominaciju i u finalima Lige prvaka i Europske lige gledat ćemo četiri njihova kluba - Liverpool, Tottenham, Arsenal i Chelsea. Posljednji su mjesto u finalu izborili "plavci". U drami jedanaesteraca na Stamford Bridgeu su izbacili Eintracht.

Tako ćemo u finalu u Bakuu 29. svibnja gledati Matea Kovačića, ali ne i Antu Rebića. Naš napadač je odigrao 93 minute u Londonu, nije uspio zabiti gol, ali je postao glavni hit večeri potezom kod izjednačujućeg gola Luke Jovića u 49. minuti.

Jović je zabio za rezultat 1-1 koji je naposljetku i osigurao Eintrachtu produžetke, a Ante je proslavio gol i prije nego što je Luka zapucao. Koliko je samo imao vjere u svog suigrača. Znao je da Jović u takvim prilikama ne promašuje.

 

Bila je to kombinacija majstora Gaćinovića i Jovića, dvojca koji je uz Rebića najzaslužniji za sjajne Eintrachtove partije i rezultate. Jović je prava golgeterska mašina, Chelseaju je zabio svoj deveti gol u Europskoj ligi, 26. u svim natjecanjima. Znao je Ante da će i lopta koju mu je u noge dao Gaćinović završiti u mreži. Podigao je visoko ruke i čekao da Jović opali i pospremi loptu iza Kepinih leđa. Proslavio je prvo sam, a onda i sa suigračima nekoliko sekundi kasnije kada je gol i pao...

Nije mu to bio prvi put, gotovo svaki Jovićev gol Ante proslavi i prije nego što ga njegov suigrač zabije. Koliko ljubavi i vjere ima! Ma, suigrač za poželjeti, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba 

24. travanj 2024 02:10