StoryEditor

Realizacija projekta "Cycling through Rama" započinje 11. ožujka

Piše D  /  29.07.2021., 16:16h

U okviru projekta "Cycling through Rama", kojeg provodi Agencija za lokalni razvoj te općine, u subotu, 11. ožujka, biti će održana prva biciklistička tura od ukupno šest, koliko ih je predviđeno tim projektom.

Ukupna vrijednost projekta je 16 000 maraka, od čega je 10 000 maraka izdvojilo Federalno ministarstvo okoliša i turizma, prenosi Fena.

Tijekom provedbe projekta odvozit će se i označiti šest biciklističkih ruta, koje će biti predstavljene kroz promotivni video materijal i vodič.

Prva biciklistička tura vozit će se po planiranoj ruti: Prozor – Gavranovica – Menjik – Here – Ljubunci – Prozor, u ukupnoj duljini od 34,7 km. Početak ture je u 11 sati s parkirališta Osnovne škole u Prozoru.

Sve zainteresirani ljubitelji sporta i prirodnih ljepota, koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili putem facebook stranice Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama do četvrtka, 9. ožujka, najkasnije do 14 sati.

Tempo vožnje bit će prilagođen najsporijim sudionicima, a u slučaju loših vremenskih prilika vožnja se odgađa za nedjelju ili sljedeći vikend.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 16:27