StoryEditor

Real želi kupiti Barcinog igrača: Igrači nezadovoljni, Ramos postavio ultimatum

Piše D  /  09.04.2019., 01:04h

Na dnevnoj se bazi spominju potencijalna pojačanja, ali i mogući odlasci, a najava jednog transfera podigla je popriličnu prašinu u svlačionici kraljeva, piše 100posto.hr.

Samuel Umtiti na izlaznim je vratima Barcelone, a šuška se da bi ga u svojim redovima želio vidjeti sunarodnjak Zinedine Zidane!

Francuski stoper stigao je u Barcelonu u ljeto 2016. za 25 milijuna eura, trebao je biti dugo tražena zamjena umirovljenom Carlesu Puyolu, ali ozljede su ga unazadile i izgubio je mjesto u početnoj postavi. Barca ga se namjerava riješiti ovo ljeto, a tu u priču uskače Real.

Iako su već zakaparili Edera Militaoa i Brazilac stiže na ljeto, Zizou želi još jednog središnjeg braniča budući da je sve izvjesnije da će Raphael Varane otići. Umtiti bi bio odlična zamjena, a poštede li ga ozljede, mogao bi tu Real strahovito profitirati.

No, sad dolazimo do onog dijela o dizanju poprilične prašine u svlačionici. Naime, kad je kapetan Sergio Ramos čuo da klub namjerava dovesti Umtitija, zaprijetio je odlaskom u slučaju da zaista dođe!

Ramos je, tvrde upućeni, uvjeren kako bi dolazak Barcinog igrača stvorio raskol u svlačionici i ne želi biti dio Realove priče ako posegnu za francuskim stoperom.

Nikad mira na planetu Real, a Zidane će morati upotrijebiti sav svoj nogometni šarm da pomiri velika ega i stvori opet funkcionalnu momčad. U prvom navratu mu je to itekako uspjelo, vidjet ćemo hoće li i druga biti sreća...

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 19:26