StoryEditor

Real u problemima: Modrić zbog ozljede propušta Chelsea?

Piše D  /  29.04.2021., 10:04h

Real Madrid je u utorak remizirao (1-1) na domaćem terenu protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka, a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nije odigrao utakmicu na uobičajenoj razini, prenose 24sata.hr.

Razlog možda leži u problemima s leđima zbog kojih je hrvatski maestro propustio utakmicu u La Ligi protiv Cadiza. Luka je nakon kratke pauze odigrao 76 minuta protiv Betisa te cijelu protiv engleske momčadi, a Marca piše kako će propustiti i utakmicu sljedećeg vikenda protiv Osasune, a možda i protiv Chelseaja!

Hrvatski veznjak je, navodno, nakon utakmice protiv londonske momčadi ponovno osjetio bol u leđima. Marca piše kako će, uz Modrića, za vikend poštedu dobiti Kroos i Benzema.

Podsjetimo, Madriđani imaju velikih problema s ozljedama, a izostanak Modrića mogao bi dotući planove Zinedinea Zidanea u ovoj sezoni.

Realu je, kao i uvijek, prioritet Liga prvaka, no ne žele se predati ni u domaćem prvenstvu gdje tri kola prije kraja imaju dva boda manje od gradskog rivala Atletica. Barca ima jednako bodova kao i ‘kraljevi‘, ali uz utakmicu manje koju igraju danas protiv Granade na Camp Nou.

Uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka igraju u srijedu od 21 sat.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:47