StoryEditor

Real ne može bez Modrića, doživjeli prvi poraz

Piše D  /  19.10.2019., 11:10h

Strijelac za vodstvo domaćina u sedmoj minuti bio je Lago Junior na asistenciju Aleixa Febasa, a u kontri Mallorce za pogodak protiv Reala sudjelovao je i Ante Budimir.

Hrvatski napadač potom je u 13. minuti postigao zgoditak za 2:0, ali mu je isti opravdano poništen zbog zaleđa. Real je bio bolja i konkretnija momčad cijelu utakmicu, ali nije uspio pretvoriti svoje šanse u zgoditke.

Mallorca se hrabro branila cijeli susret i na kraju obranila gol i uzela sva tri boda. U tome im je pomogao i crveni karton Realovog beka Odriozole u 74. minuti utakmice kad je neporezno startao na protivnika imajući već žuti karton.

Zinedine Zidane alibi za ovaj poraz moći će potražiti u činjenici da na raspolaganju nije imao nekolicinu ozlijeđenih igrača. Na toj listi ističu se Luka Modrić i Toni Kroos, dok su još ozlijeđeni i Lucas Vazquez, Nacho i Asensio.

Od prve minute tako je prigodu dobio Luka Jović koji je zaigrao u napadu uz Benzemu i Viniciusa Juniora, ali Srbin i Brazilac nisu pokazali mnogo toga večeras na Iberostaru. Ništa bolji nije bio ni Benzema, a napadu Reala nisu pridonijeli niti Isco i James. Osim pokušaja s distance, nije bilo ozbiljnijih prijetnji po gol Mallorce.

Pokušao je Zidane uvođenjem Valverdea, Rodryga i Brahima Diaza doći do preokreta ili barem remija, ali nije uspio, prenosi Index.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 00:44