StoryEditor

Reakcije na Bandićevu smrt, javio se i Dario Juričan

Piše D  /  28.02.2021., 08:02h

Renato Petek, predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika u Zagrebu, često je kritizirao Bandića. Nakon njegove smrti na Twitteru je napisao: ‘All we are is dust in the wind‘.

 Dario Juričan, redatelj i aktivist, koji pisao o Bandiću i oktrivao mu afere te napravio film Kumek o njemu, objavio je fotografiju i jednu rečenicu nakon smrti Bandića.

Nakon šokantne vijesti o smrti Milana Bandića, zagrebačkog gradonačelnika, od srčanog udara u 66. godini života, prijatelji i suradnici došli su u njegov stan u Bužanovoj ulici u Zagrebu izraziti sućut njegovoj obitelji. Među prvima je bio Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za Hitne situacije, zatim odvjetnik Krešimir Krsnik i ostali. 

Od Bandića se na društvenim mrežama oprostio i Grad Zagreb.

U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.

Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka obavljao 21 godinu.

O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost ćemo obavijestiti naknadno. Počivao u miru, napisali su.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 23:36