StoryEditor

Razveli se nakon tri sata braka zbog pjesme "Srpkinja je mene majka rodila"

Piše D  /  20.09.2019., 08:09h

Dvije obitelji, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pjesme "Srpkinja je mene majka rodila", a sve se događalo nakon obavljenog vjenčanja. Dogovor je bio da veselje prođe bez "nacionalističkih" pjesama no domaćinu vjenčanja, svekru, prekipjelo je kada je punica dva ili tri puta naručivala istu pjesmu.

Kako pišu, on je prisutne navodno upozorio da je "dosta tih pjesama jer je ovo Crna Gora", a zatim je nastalo negodovanje obitelji i prijatelja. Sve je kulminiralo kada je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa slavlja uz poruku - "hvala prijatelji".

Nešto kasnije, nesuđeni svekar iščupao je bendu kablove uz utičnica i za sve okrivio njih. "Ja pjevam ono što mi se naruči", odgovorila je navodno pjevačica.

No tu nije bio kraj. Nesretna djevojka pobjegla je do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, sjela i plakala dugo zbog propalog dana kojem se samo nekoliko sati prije toliko radovala. Nakon kraha mladenci su pošli svojim kućama - na dvije strane, a prema pisanju Telegrafa, u Nikšiću se može čuti da su se već nakon tri sata bračnog života razveli.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:29