StoryEditor

Razrednik djevojčici: Ako netko sazna, osjetit ćeš nasilnu avanturu kreveta

Piše D  /  17.03.2019., 01:03h

U ekskluzivnoj ispovijesti za Dnevni avaz učenica je, uz suglasnost roditelja, pristala ispričati sve detalje šokantnog slučaja. Sve je, kaže, počelo u petak, 1. ožujka, kad je u 19 sati na Viber dobila fotografiju ženskog spolnog organa.

"Šokirala sam se što mi je poslao razrednik. Poslala sam mu upitnik, a on odgovara da su to hakeri i moli da nikome ne kažem. Za vikend nije pisao, a ja sam u ponedjeljak sve ispričala nastavnici engleskog", govori učenica.

Nastavnica je predložila da idu ravnatelju, ali su, na nagovor  učenice, ipak, sačekali. Za to vrijeme, nastavnica je hrabrila djevojčicu da sve kaže roditeljima i ravnatelju, a poruke su nastavile stizati.

"‘Sine, mogli smo na sok ako želiš?‘, na što nisam odgovorila. Kad sam došla kući, u 13.20 sati, dobila sam poruku: ‘Zgodnice, hoćemo li?‘

Uvjerio sam ti babu da to nisam ja, da vidimo što ćeš sad? Kao dokaz da sam ja, ostavit ću ti ‘haloo‘ karticu u učionici biologije, samo sama smiješ ući. Ako netko sazna i nekome kažeš, osjetit ćeš nasilnu avanturu kreveta, a ako nikome ne kažeš, mogla bi osjetiti i finu. Do tebe je", samo su neke od poruka.

Sutra je, kaže, ranije otišla u školu, a u učionici biologije našla je karticu. Sve je ispričala nastavnici, a potom i majci. Odmah su otišli ravnatelju i sve prijavili.

"Ravnatelj je htio sve zataškati. Dok smo bili kod njega, stigao je SMS s novog broja: ‘Jesi uštimala broj, sine, sada možemo pričati, pozovi me‘. Pozvala sam ga od ravnatelja na broj s kojeg je stigao SMS i javio se on. Sve je snimljeno", kaže on

Kad je razrednik shvatio da je djevojčica kod ravnatelja, došao je sa sinom, koji je sat vremena poto pregledao njen mobitel, a razrednik je negirao da šalje poruke.

Nakon tog dana, za obitelj je počeo pakao. Uslijedile su prijetnje smrću, praćenja, uhođenja.

"Gotova si, ne znam tko te ohrabrio da me uvališ kod ravantelja", pisao je, navodno, razrednik, a potom se uključio i njegov sin i poslao šokantnu poruku: "Vidjet ćeš što će ti se dogoditi preko poziva. Imaš 30 minuta da kažeš nastavnici da si lagala, da središ situaciju, ako ne kažeš, čut ćeš što će ti se dogoditi preko poziva." 

"Tada sam bila kod pomoćnika ravnatelja, uslijedio je poziv i čuli su se pucnjevi iz pištolja", govori ona.

Pritisci i prijetnje

Pritisci i prijetnje su se nastavili. Djevojčica je uzaludno mijenjala brojeve. Najvjerojatnije, govori obitelj, prate majčin telefon, što im je potvrdio njegov sin u SMS-u.

"Jesi luda, mijenjaš brojeve kao i ja, a jadnica, ne znaš da ja svaki tvoj novi broj saznam iz mobitela tvoje mame, ha-ha-ha", glasila je poruka.

Zatim je stigla šokantna prijetnja u SMS-u, koji je, navodno, poslao razrednikov sin.

"Nisi svjesna što će ti se dogoditi. Izludit ću ti psihičko stanje, nosat ćeš papire sa sobom da si luda. A nastavnicu ću ti na očima mučiti, crkavat ćeš od muke što joj ne možeš pomoći. I više nema poruka, samo djela. Uskoro prava igra počinje. Pravi šok će ti se dogoditi kad ti mobitel dođe s vještačenja", glasio je SMS.

Djevojčica je, inače, odlična učenica primjerenog vladanja. Osim što je žrtva pedofilije, sada strahuje za svoj, život obitelji i nastavnice.

Četiri zida 

Majka djevojčice kaže da im se život sveo na boravak u četiri zida i odlazak u MUP.

"Svakog dana sam tamo. Dajemo izjave, ustupamo nove SMS-ove koji stižu. Vještače se mobitel moje kćeri i dva mobitela razrednika, iako ih ima više. Mobitel od sina, koji nam prijeti, ne vještači se", kaže uplakana majka djevojčice.

Prosuta crvena boja 

Obitelj je posebno potresao događaj od 9. ožujka. 

"Ostala sam kratko sama u kući. Kako nas prate, vidjeli su da roditelji izlaze iz zgrade. Čula sam šuštanje ispred vrata, nazvala oca da požuri kući, a kad je došao, zatekao je prosutu crvenu boju, koja je djelovala kao krv. Došla je policija, inspektori, i obavljen je očevid. Potom je stigao SMS koji potvrđuje da su to uradili oni", govori učenica.

Dnevnilk.ba

19. travanj 2024 15:20