Article_Top_970x250

Raznesen džip u Beogradu: Vozač ostao bez noge pa umro u bolnici, u autu bila i Kolumbijka

atentat usred dana

Raznesen džip u Beogradu: Vozač ostao bez noge pa umro u bolnici, u autu bila i Kolumbijka

ruj 13, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: N1

Srpski mediji pretpostavljaju da se radi o atentatu na kriminalca Strahinju Stojanovića, kojeg se povezuje s ubojstvom poznatog srpskog odvjetnika Dragoslava Miše Ognjanovića

Strahinja Stojanović, koji je danas oko 12 sati u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu bio teško ozlijeđen u eksploziji vozila u pokretu, preminuo je od zadobivenih ozljeda.

Eksplodirao je džip, a uzrok eksplozije je najvjerojatnije podmetnuta eksplozivna naprava. U vozilu su, kako saznaje Kurir od izvora iz istrage, bili Strahinja Stojanović i Kolumbijka, starosti oko 45 godina. Oboje su odvedeni u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama.

Na mjesto eksplozije stigli su policija, vatrogasci i hitna pomoć.

- Momak je ležao na ulici, krvav, ta djevojka koja je bila s njim u vozilu, sjedila je pored njega i vrištala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge... - rekao je očevidac za Mondo.

Pretpostavlja se da se radi o atentatu na Strahinju, kojeg se povezuje s ubojstvom poznatog srpskog odvjetnika Dragoslava Miše Ognjanovića. Stojanović je već preživio pokušaj atentata 2018. godine u beogradskom naselju Galenika, također eksplozijom automobila.

Dnevnik.ba