StoryEditor

Razlog sukoba je cura? ‘Pričao je protiv nje i htio je biti s njom‘

Piše D  /  08.05.2018., 03:05h

Nakon uhićenja i završenog kriminalističkog istraživanja policija je tog maloljetnika odvela pritvorskom nadzorniku, gdje ga je ispitao sudac istrage koji mu je odredio zatvor zbog opasnosti da na slobodi može utjecati na svjedoke tog kaznenog djela, prenosi Večernji.ba

On je osumnjičen za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a 17-godišnjakkojega je teško ozlijedio i dalje se nalazi na liječenju u splitskom KBC-u.

Sve se dogodilo u subotu u Ulici Ćulića dvori oko 21 sat, kada je napadač nakon kraće prepirke 17-godišnjaku nožem zadao nekoliko ubodnih rana u predjelu prsa i trbuha te porezotine po glavi, nakon čega je pobjegao.

Uhićen je sat i pol nakon napada, a žrtva je hitno podvrgnuta hitnom operacijskom zahvatu te nije životno ugrožen.

Taj događaj policiji su prijavili djelatnici Hitne pomoći koji su ozlijeđenoga prevezli u bolnicu, a neslužbeno se doznaje kako je napadu svjedočilo više osoba, pa dok ih sudac istrage ne ispita na okolnosti napada dotle će maloljetni napadač ostati u zatvoru.

Službeno još nisu poznati motivi napada, a neslužbeno se doznaje kako su dvojica maloljetnika u sukobu od ranije, i to radi djevojke, te je obračun kod glavne tržnice bio dogovoren i iz susjednog kafića su mu svjedočili njihovi prijatelji i poznanici. 

Navodno je napadač rekao da je ovaj kojeg je izbo govorio protiv njegove cure, da je čak htio hodati s njom te ga je on pozvao da porazgovaraju o tome.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 09:36