StoryEditor

´Razbili su mi bocu na glavi i udarali me čime god su stigli´

Piše D  /  06.07.2019., 07:07h

Grupa mladića koja je slavila rođendan počela je zviždati za mnom. Odgovorio sam im da nisam pas da reagiram na fućkanje. To je bio povod da mi u glavu doleti pepeljara. Potom su me okružili i počeli batinati, s gađenjem se prisjetio Danijel Relatić (22) za 24sata.

Ovog konobara noćnog kluba u Slatini grupa mladića brutalno je pretukla 29. lipnja 2019. na radnome mjestu.

S teškim je ozljedama završio u Općoj bolnici u Virovitici, iz koje je jučer otpušten kući.

- Jedan mi je s leđa razbio bocu žestokog pića na glavi. Nisu birali čime će me udarati – kaže Danijel, na čijem su licu vidljive masnice i tragovi brutalnog premlaćivanja. Govori da su ga udarali sa svih strana. U obranu mu je priskočila tri godine mlađa sestra, koja se tu noć nalazila u lokalu. Ubrzo se iz grupe od sedam napadača izdvojio mladić koji ga je pokušao zaštititi i koji se sukobio s ostalima iz društva koji nisu pokazali nimalo milosti prema slabijem u odnosu na njih.

- Najviše me smetalo pasivno ponašanje vlasnika kluba koji se šetao lokalom te ih molio da prestanu umjesto da ih energično spriječi - tvrdi Danijel.

Nakon osam minuta batinanja klonuo je na stol. Vlasnik ga je izveo iz lokala i smjestio u kola Hitne koja su ga odvezla u bolnicu. U noćnom klubu radio je tri tjedna i kaže da se na posao ne misli vraćati. U javnost je, priznaje, istupio samo s jednim ciljem, a to je da se nasilju stane na kraj. Snimka brutalne tučnjave proširila se i društvenim mrežama te su novinari potražili i prozvanog vlasnika slatinskog kluba. Samo ih je otpravio iz lokala i rekao da odgovore potražimo kod mjerodavnih.

U PU virovitičko-podravskoj potvrdili su napad na mladića te rekli da kriminalističko istraživanje još traje i da ne mogu iznositi više informacija.

Dnevnik.ba

 

26. travanj 2024 11:07