StoryEditor

Raskol u Milanu: Boban želi otjerati trenera

Piše D  /  28.09.2019., 03:09h

Nema mira u crveno-crnom dijelu Milana...

Zajedno su kao igrači pokorili nogometni svijet, sada to zajedno žele učiniti u istom klubu, ali kao čelnici. Zvonimir Boban i Paolo Maldini, legende Milana i dvojica velikih prijatelja ušli su u prvi sukob mišljenja.

Milan nema ni igru, ni rezultate. Maldini je doveo trenera Marca Giampaola koji ne koristi nove igrače koje je doveo Boban i... Prijatelji više ne misle isto. Boban želi smijeniti trenera, a Maldini vjeruje Giampaolu, javlja Corriere dello Sport, a prenosi Goal.com.

Zvone je već nakon poraza u derbiju od Intera (0-2) pravilno procijenio kako Giampaolova momčad nema ni traga fizionomiji igre kakvu bi trebala imati nakon cijelih ljetnih priprema i već pet odigranih kola.

Poslije poraza u Torinu taj je stav produbljen, a kako je Maldini doveo Giampaola klub je u situaciji da dvije najjače ličnosti koje ima u Upravi sada misle različito, tvrdi CdS.

Pred Milanom tj. Giampaolom je možda i presudni tjedan, utakmice sa Fiorentinom i Genoom na kojima se od njega traže i bodovi i igra dostojna Milana. Inače... Slijedi rastanak.

Uostalom, novi vlasnik, a sa njim i novi/stari trener Max Allegri ionako su već ‘iza ugla‘!

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:56