StoryEditor

Rasipa se hrvatska kolonija u Interu: Samo jedan od trojice ostaje u klubu?

Piše D  /  19.01.2019., 02:01h

Marcelo Brozović je jedini koji će biti ‘pošteđen‘ i vjerojatno i dalje nositi Interov dres. Gazzetta dello Sport u srijedu je potvrdila ono o čemu se već i ranije pisalo, a to je da će Ivan Perišić biti stavljen na transfer listu.

Perišić je u Inter stigao 2015. godine iz Wolfsburga i od onda u dresu talijanskog velikana odigrao 142 utakmice u kojima je zabio 34 gola i upisao jednako toliko asistencija. Inter želi na 29-godišnjem hrvatskom reprezentativcu zaraditi 50-ak milijuna eura kako bi izbjegao kršenje financijskog Fair Playa.

Talijani znaju da Ivan drži cijenu. Već ranije se pričalo kako ga želi Jose Mourinho u Manchester Unitedu, a iako je Portugalac otišao iz Uniteda, to ne znači da će nedostajati zainteresiranih kupaca.

Osim Perišića, u Interu bi se vrlo rado riješili i Šime Vrsaljka, no dok na Perišiću očekuju zaradu, na Vrsaljku žele uštedjeti. Prema pisanju Calciomercata u Interu već sada slažu kadrovsku križaljku za iduću sezonu, a posebnu pažnju obratit će na otkupne klauzule, odnosno dobro će razmisliti koga žele otkupiti, a od koga odustaju.

Šime Vrsaljko je izgleda jedan od onih koji su otpisani. Hrvatski branič u Inter je stigao iz Atletico Madrida na posudbu s opcijom otkupa ugovora. Talijani sada pišu kako Vrsaljko nije ostavio posebno dobar dojam pa u Interu razmišljaju o tome da ga vrate u Španjolsku.

Zamjenu na desnoj strani već su pronašli u Manchester Unitedu gdje im je zanimljiv Matteo Darmian. Ipak, Calciomercato piše kako će za konačnu odluku pričekati do ljeta kada Darmianu istječe ugovor s Unitedom pa bi mogao biti jeftiniji. Pojeftini li Darmian, Inter bi mogao ostati na samo jednom Hrvatu idućeg ljeta.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:47